Skip to main content
Werken met YOOtheme pro

Je website bouwen in Joomla met YOOtheme Pro

Geschreven op:

31 oktober 2022

Vrijwel al mijn websites bouw ik in Joomla met YOOtheme Pro Builder, en daar maak ik geen geheim van. YOOtheme Pro geeft mij ongekende mogelijkheden om van iedere website iets moois te maken.

Een website van hoogwaardige kwaliteit

Als je net als ik het accent legt op de grafische kant, hoe ziet de website eruit, dan heb je met YOOtheme Pro een prachtig stuk gereedschap in handen. Het stelt mij in staat om websites te ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit.

Een snelle website en prettig in gebruik

Een website gebouwd met YOOtheme Pro maakt dat hij snel is en goed te gebruiken op alle schermen. Snelheid van een website is tegenwoordig erg van belang. Dat is niet alleen prettig in gebruik, maar ook geeft Google een snelle website voorrang en wordt daardoor beter gevonden. En voor wat de gebruikerservaring betreft zit je ook goed, want de website is goed leesbaar en eenvoudig te gebruiken op een smartphone en op grote displays.
Lees ook: Een mooie en snelle website is goed voor Google en de vindbaarheid

Een compleet systeem

YOOtheme Pro is verantwoordelijk voor hoe de website er uit ziet. Kleur en vormgeving kan je tot in de kleinste details naar je handzetten. Daarnaast is het ook een compleet systeem met heel veel functies. Moet je bij een standaard systeem nog allerlei toevoegingen installeren, dan is dat nu niet nodig. Eén systeem voor vrijwel alles, in plaats van meerdere systemen die allemaal apart moeten worden bijgehouden en geüpdatet moeten worden. Dit komt absoluut de stabiliteit en de veiligheid ten goede.

Er wordt voortdurend gewerkt aan YOOtheme Pro door een team van professionals die de mogelijkheden en de functionaliteit steeds verder uitbreiden. Het verrast mij steeds weer wat Yootheme pro kan, en het daagt mij steeds uit in mijn werk als webdesigner.
Lees ook: Het belang van uw Joomla! website te upgraden.

Een gebruikersvriendelijke website

Voor klanten die graag zelf de inhoud van hun website willen bijhouden en uitbreiden is
YOOtheme Pro ook heel geschikt. Het biedt een gebruikersvriendelijke werkomgeving, waarbinnen je direct ziet wat je aan het doen bent. Ik krijg vaak te horen dat dit een prettige manier van werken is.

Inmiddels komen er ook steeds meer uitbreidingen beschikbaar die het werken met YOOtheme Pro nog aantrekkelijker maken en de mogelijkheden steeds verder vergroten.

Promo vanyootheme

Bekijk hier de korte film van YOOtheme waarom het zo bijzonder is.

Ook een website met Yootheme Pro?

Na dit te hebben gelezen begrijpt u dat ik een enthousiast gebruiker ben van deze pagebuilder. Hebt u belangstelling in een Joomla! website gebouwd met YOOtheme Pro, dan wil ik u graag verder helpen. Neem dan contact met mij op en ik vertel u graag meer.