lijn

Van Nederlandse bedrijven 84 procent online

Is uw bedrijf al online met een website?

Van alle Nederlandse bedrijven heeft tegenwoordig 84 procent een eigen internetpagina. Wat opvalt is dat vooral kleine ondernemingen en ambachtelijke bedrijven nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden om nieuwe klanten te werven met een professionele presentatie op internet.

Dat maakte de Duitse hightech-brancheorganisatie Bitkom zondag bekend. Het bedrijf baseert zijn onderzoek op cijfers van het Europees statistisch bureau Eurostat. Ons land neemt in Europa de vierde plaats in achter Denemarken (88 procent), Zweden (87 procent) en Finland (85 procent). Duitsland staat op de vijfde plaats met 80 procent. Onderaan de lijst staan Roemeniƫ en Bulgarije met 20 procent.

Meer en meer wordt Internet belangrijk bij het verwerven van nieuwe klanten en het onder de aandacht brengen vap producten en diensten. Klanten pakken niet meer De Gouden Gids maar gaan direct veelal via Google op zoek naar dat product of dienst die zij nodig hebben. Ook voor kleine ondernemingen en ZZP-ers is een website belangrijk.

De Webteur Webdesign uit Apeldoorn is sterk in het ontwerpen en bouwen van websites voor deze ondernemingen. Hebt u nog geen website of wilt u een ander ontwerp? Neem dan contact op.

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!