Cabaretier Maarten Willemse

Cabaretier Maarten Willemse

Maarten "Doet"

Maarten Willemse is congrescabaretier en brengt overal waar hij een optreden geeft humor en muziek. Maarten bereid zich zorgvuldig voor en is nauwgezet als het op resultaat gaat. Hij is zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van zijn website en heeft onder meer zelf de teksten geschreven en op de website geplaatst. 

En daarom een resultaat waarbij Maarten precies heeft gekregen wat hij wilde en hem kennende zal hij geregeld blijven werken aan deze website..

Voorbeelden

Homepage

Homepage

Over wat en wie
Doe

Doe

Met voorbeelden van de nieuwste bruidskleding uit de catalogus.
Referenties

Referenties

Online catalogus van de voorraad.

Wat de Webteur voor maarten doet:

  • Ontwerp en realisatie website
  • Responsive design
  • Onderhoud en service
  • Status: online
  • Adres: www.maartenwillemse.nl   

Klantreactie:

Bij het doorspitten van een enorme hoeveelheid portfolio's op het internet kwam ik De Webteur tegen: Jan Brokelman. Ik vond de door hem ontworpen websites eruit springen door hun mooie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, uitnodigende design.

Zijn prijzen bleken ook heel redelijk en ik heb hem daarom gevraagd om 3 websites voor mij te maken. De eerste is inmiddels af en ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Ik vond het veelvuldige contact met Jan tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van de site prettig en uiterst professioneel. Geen moeite was hem teveel, als ik opeens vroeg of iets toch totaal anders kon dan deed hij dat onmiddellijk. Waarbij hij me wel elke keer wees op de consequenties van mijn keuzes en me daarbij ook heeft behoed voor een paar missers. Kortom hij dacht continu mee en hij weet waar hij het over heeft.

Hij levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!