CGK Pniëlkerk Veenendaal

CGK Pniëlkerk Veenendaal

CGK Pniëlkerk Veenendaal

De Pniëlkerk had een verouderde website met een versnipperde structuur waardoor de gebruikersvriendelijkheid sterk was afgenomen. Met deze nieuwe frisse website is veel inhoud verplaatst naar het Intranet en geeft het algemeen toegankelijke gedeelte precies genoeg informatie weer over deze kerk in een heldere en overzichtelijke structuur.

Intranet

Voor het Intranet  is gebruik gemaakt van een online applicatie die werkt als een veilig afgeschermd Intranet voor de interne communicatie binnen de kerk en is alleen toegankelijk voor leden. Het speciaal voor dit doel ontwikkelde systeem biedt een flexibel en complete oplossing aan voor kerken. Met o.a. een nieuwsbrief, agenda, documenten beheer en een ledenadministratie (met een koppeling naar Scipio, een veel gebruikte administratiesoftware voor kerken). Deze applicatie is naar wens aan te passen en uit te breiden. Koppelingen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de inhoud van de agenda automatisch wordt weergegeven in zowel het Intranet als de algemene website.
Speciaal voor de Pniëlkerk is een koppeling gemaakt met hun eigen server waarop een groot prekenarchief beschikbaar is.

Voorbeelden

Homepage

Homepage

Over wat en wie
Wat wij geloven

Wat wij geloven

Met voorbeelden van de nieuwste bruidskleding uit de catalogus.

Wat de Webteur voor de pniëlkerk doet:

  • Ontwerp en realisatie website
  • Responsive design
  • Status: online
  • Adres: www.pniel.nl 

Reactie klant

"De Pnielkerk in Veenendaal heeft een nieuwe website door Webteur laten ontwikkelen. We zijn heel goed geholpen. Webteur biedt professionele, snelle en gerichte hulp bij het opzetten en inrichten van de website. En dit alles voor een zeer goede prijs!"

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!