Geloof & Wetenschap

Joomla & K2 Geschikt voor mobile, tablet & desktop.

Geloof & Wetenschap

Newsportal

Deze website biedt nieuws, opinie, achtergrond informatie en persoonlijke verhalen over de relatie tussen geloof en wetenschap. Het is een druk bezochte website met de mogelijkheid te reageren op en te discussiëren over de onderwerpen van artikelen verdeeld over meerdere categorieën.

De opdracht

Deze opdracht was de sterk verouderde Joomla 1.5 website te upgraden naar een fris en moderne website. Met rond de 700 artikelen een flinke opdracht. ForumC heeft nu een responsive website die goed zichtbaar is op alle devices.

Voorbeelden

1 kolom

1 kolom

2 kolommen

2 kolommen

Formulier

Formulier

Uitgebreid keuzeformulier

Wat doet De Webteur voor ForumC:

Klantreactie

Jan heeft voor ons de website geloofenwetenschap.nl ontworpen en gerealiseerd. We zijn onder de indruk van de snelheid, creativiteit en professionaliteit waarmee hij dat heeft gedaan.
Vooraf hadden we enige aarzeling, omdat Jan een eenmansbedrijf heeft. Die aarzeling heeft hij weggenomen door alles zakelijk goed vast te leggen en door te laten zien hoe hij werkt (zakelijk, maar no-nononse) en in welk netwerk van Joomla-experts hij zit. Hij heeft ons het vertrouwen gegeven dat we na realisatie, de website kunnen blijven updaten, ontwikkelen en onderhouden met Jan of - mocht het nodig zijn - met een ander webdesignbureau.

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!