Skip to main content
  • Kerk de Voorhof

    Kerk de Voorhof

    Deze website vervangt de oude website, die met honderden bezoekers per dag flink de aandacht trok vanwege de grote hoeveelheid aan teksten en onderwerpen. De nieuwe mag dat ook doen, maar met minder tekst, die vooral gericht is op de communicatie naar buiten toe. Een app is er voor de interne communicatie..

Lean en mean

Het hele proces van het ontwerpen en realiseren van het logo, de website, en de app heb ik mogen begeleiden. Met de speciale websitecommissie was het doel al snel duidelijk. De website voor de communicatie naar buiten toe, en de nieuwe app voor de communicatie naar binnen toe gericht. Met inhoud die vooral "lean en mean" is samengesteld, kort, bondig en krachtig. 
En hiermee voldoet deze kerk 100% aan de privacy wetgeving.

Nieuwe website voor Kerk de Voorhof

Een app voor de kerk

Een app voor de kerk

Parallel met de ontwikkeling van de nieuwe website heb ik ook de toepassing van een app mogen ontwikkelen. Steeds meer kerken ontdekken de voordelen van een eigen app met altijd de meest actuele gegevens bij de hand. Als basis dient daarvoor de Scipio-app die rechtstreeks een koppeling kent met de ledenadministratie. Daarnaast zijn er koppelingen gemaakt met de website om de actuele nieuwsberichten en de agenda op beide actueel te houden. De app voorziet ook in de complete inhoud van het jaarboekje die eerder jaarlijks op papier werd uitgegeven. Veiligheid van privacygevoelige informatie is in de app goed geborgd, en daarmee voldoet deze kerk aan de privacywetgeving.

Status

Online

Adres

Bekijk deze website live


Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Hosting

Betrouwbaar & veilig

Reactie De Voorhof

"Al een tijdje was duidelijk dat onze website aan een update toe was. Samen met Jan hebben we overlegd wat we precies willen met de website en hoe dat er dan uit zou moeten zien. Plezierig in het werken met Jan is dat hij goed aanvoelt wat er nodig is en vrij snel kan werken. Zo heeft hij ook het nieuwe logo voor onze kerk ontworpen. Belangrijk speerpunt voor ons was gebruiksvriendelijkheid van de website, zowel voor de bezoeker als voor de mensen die content plaatsen. Daar heeft Jan ons goed mee geholpen."

"We zijn blij met het resultaat. De Voorhof heeft weer een mooi en overzichtelijk digitaal visitekaartje!"