Skip to main content
  • Website PG Vorden Dedemsvaart

    Protestantse Gemeente Dedemsvaart

    Wanneer twee kerken gaan fuseren is dat een boeiend en intensief proces. Bij zo'n proces past een nieuwe website voor de communicatie binnen de nieuwe kerk maar ook als informatiebron naar buiten toe. 

Compact en prettig

Om deze website te realiseren is voor mij gekozen als ervaren webdesigner die ook begeleiding biedt in het proces wat daaraan vooraf gaat. 

Er is gekozen voor compacte informatie en een compacte website. Veel informatie is met behulp van een slider (accordeon) teruggebracht tot één pagina. Dat maakt de informatie snel toegankelijk en prettig leesbaar. Al met al een mooi proces met een mooi resultaat.

Responsive webdesign Protestantse Kerk Dedemsvaart

Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Reactie PG Dedemsvaart

In het afgelopen jaar hebben we binnen de Protestantse Gemeente in Dedemsvaart heel prettig samengewerkt met Jan bij de ontwikkeling van onze nieuwe website pgdedemsvaart.nl. Jan voelde goed aan wat onze wensen waren, reageerde altijd snel op vragen of opmerkingen en kwam zelf ook met goede ideeën. Het was heel fijn dat Jan veel ervaring heeft in het ontwikkelen van websites voor kerken en begrijpt hoe een kerkelijke gemeente in elkaar steekt. Daardoor had hij vaak al aan een half woord genoeg.....
Wij zijn erg blij met onze mooie en gebruiksvriendelijke website!