Skip to main content
  • Website voor Projectis Bouwmanagement Apeldoorn

    Projectis Bouwmanagement

    Met een flinke portfolio en ervaring, kennis en kunde is Projectis succesvol in het managen van grote bouwprojecten. 

Gestructureerd

Mike werkt in een complexe wereld van de bouw gestructureerd en overzichtelijk. De website straal dat uit en geeft mooi weer hoe dat in zijn werk gaat. Als webdesigner heb ik naast de lay-out ook de nodige aandacht gegevens aan de details en een soepele werking van deze website. 


Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Hosting

Betrouwbaar & veilig

Reactie Projectis

Eind 2021 hebben wij De Webteur – Jan Brokelman benaderd voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor ons bedrijf Projectis Bouwmanagement. Jan heeft zich direct verdiept in ons bedrijf en de werkwijze waar wij voor staan. Duidelijk was dat door zijn ruime ervaring en technische kennis zaken snel op hun plek vielen. Zo wist hij onze eisen en wensen goed te vertalen en waar nodig bij te sturen.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De website is herkenbaar en passend voor ons bedrijf. Naast het mooie en opvallende webdesign is de nieuwe website technisch ook goed in elkaar gezet en voldoet aan de eisen van deze tijd.

Naast dat Jan de ontwikkeling van onze nieuwe website voortreffelijk heeft geleid, hebben wij Jan ervaren als een betrouwbaar, kundig en prettig mens om mee samen te werken. Wij kunnen De Webteur – Jan Brokelman dan ook van harte aanbevelen.