Skip to main content
  • Natuur- en Milieubescherming Pijnacker

    Natuur- en Milieubescherming Pijnacker

    Mooie natuurgebieden zijn het waard om zuinig op te zijn. NMP doet dat volop, en zet zich in voor de bescherming van de natuur in en rondom Pijnacker-Nootdorp.

Groen en duidelijk

De vereniging kampte met een te oude website met een grote hoeveelheid aan artikelen en een onduidelijke structuur. Moeilijk om mee te werken en niet gebruikersvriendelijk voor de bezoekers. Met het nieuwe ontwerp en met een heldere structuur, maken zij een mooie groene herstart. 


Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Hosting

Betrouwbaar & veilig

Reactie NMP

Onze oude website liep op oude techniek, was niet responsive en kon op verschillende apparaten nauwelijks weergegeven worden. Daarnaast wilden we een aantrekkelijkere en logischere presentatie van onze content: meer grafisch, logischere structuur en makkelijk onderhoudbaar. We hebben het allemaal gevonden bij De Webteur!

Nadat we als verenigingsbestuur hadden nagedacht over wensen en eisen hebben we met De Webteur een goed gesprek gehad, hij voelde prima aan wat we wilden. De eerste demo van zijn concept was direct 'spot on'! We hebben aan dat eerste voorstel nauwelijks iets aan laten passen en zie nu. We zijn ongelofelijk content met onze site!

Een super job van De Webteur waarbij grafische weergave en inhoudelijke teksten naadloos op elkaar aansluiten.