Skip to main content

Compleet webdesign

De Webteur Webdesign staat voor mooi, professioneel en gebruikersvriendelijk webdesign met goede service.

Bij De Webteur Webdesign gaat het verder dan alleen het ontwerp!

Als webdesigner ben ik specialist als het gaat om mooi en eerlijk webdesign. Het ontwerp krijgt alle aandacht zodat het herkenbaar is en aansluit op de huisstijl van uw bedrijf of vereniging.

Tot in het kleinste detail moet het kloppen en perfect zijn. Maar het gaat verder dan alleen een perfect ontwerp. De website moet goed gevonden kunnen worden en ook goed beveiligd zijn tegen misbruik. Een website moet doen waar die voor bedoeld is.

Een website bouw je samen. Bij mij mag u rekenen op een goede begeleiding, vanaf de beginfase tot ver na de lancering van de nieuwe website.

Kortom, iedere website wordt compleet geleverd met alle extra's en service waarmee de kwaliteit op een verantwoordelijke wijze is gewaarborgd. Een werkwijze waar u echt mee geholpen wordt, en uw website er weer jaren tegenaan kan.

De Webteur Webdesign Apeldoorn

Iedere website wordt compleet geleverd met:

Compleet webdesign inclusief de Template

Template

Een professionele template die sterk bepalend is voor de werking en de lay-out van de website. Deze wordt volledig aangepast aan de wensen en specifiek kleurgebruik van bijvoorbeeld de huisstijl.

Compleet responsive webdesign

Responsive design

Tegenwoordig een vanzelfsprekendheid dat een website responsive is en daardoor optimaal werkt op alle apparaten en schermen.

Compleet webdesign inclusief service en onderhoud

Service en onderhoud

Na het online gaan van de website is de service en het onderhoud drie maanden inbegrepen. Na die periode is het verstandig deze service voort te zetten.

Compleet en veilig webdesign

Veiligheid

Niet onbelangrijk in deze tijden is de beveiliging van de website. Die moet gewoon uitstekend zijn. Standaard wordt de website voorzien van een o.a. een firewal, backup mogelijkheid, sterke wachtwoorden en een SSL certificaat (Als de hosting via mij loopt).

Compleet webdesign inclusief integratie social media

Social media

Integratie van social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram.

Compleet webdesign inclusief SEO optimalisatie

SEO

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie waardoor de website goed wordt geindexeerd in zoekmachines als Google en daardoor beter wordt gevonden.

Gebouwd in het CMS Joomla!

Webdesign met het CMS Joomla

Ik bouw iedere website met het krachtige en flexibile CMS systeem Joomla. Met een enorme bibliotheek aan toepassingen is vrijwel aan alle wensen tegemoet te komen en zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos.